HOROSKOP ZA NEDJELJU, 10. STUDENOGA Mjesec u Ovnu

Još smo pod utjecajem retrogradnog Merkura i Plutona. Energija ovog aspekta doprinosi mentalnoj koncentraciji, dubljem razumijevanju složenih tema, rješavanju važnih intelektualnih problema i istraživanju. Ovo je vrijeme dobivanja tajnih podataka, tajnih pregovora ili tajnih dogovora, dobivanje važnih informacija. Dobar je period da provjerite uvjete ugovora, a u raspravama se povećava snaga uvjeravanja. U rješavanju težih problema moguć je uspješan zaokret u odnosima s partnerom. Također je dobro vrijeme za nastavak učenja, istraga ili istraživanja.

Jutarnji napeti aspekt između Mjeseca u Ovnu i Plutona u Jarcu ne troši vrijeme na strpljenje. Želi odmah i ne boji ući u bitku da bi je dobio. Ako se osjećate razdražljivo, ljuto ili frustrirano, pokušajte samo otići na trčanje ili na žustro hodanje u šumu. Otiđite s djecom u park gdje se mogu osloboditi viška energije.

Ovo je jedan od težih dana u studenom kada vanjske okolnosti mogu promijeniti planove, proturječnosti se mogu pogoršati u odnosima, što će dovesti do rasvjetljavanja odnosa i sukoba. Bolje je ne odgovarati na emocionalne provokacije kako se ne bi umiješali u sukobe i probleme.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 10. studenoga u 15.00 do ponedjeljka, 11. studenoga u 00.17

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.