HOROSKOP ZA UTORAK, 12. STUDENOGA Ravnoteža između suprotnosti

Ovaj pun Mjesec u Biku bit će snažan pun Mjesec za uzemljenje i centriranje. Mjesec u Biku i Sunce u Škorpionu biti će u suprotnosti, te će  Sunce i Mjesec oblikovati skladne aspekte prema Plutonu u Jarcu, Neptunu u Ribama i Saturnu u Jarcu što će pojačati ovaj utjecaj punog Mjeseca .

Ovaj pun Mjesec događa se na 19.stupnju znaka Bika i najviše će utjecati na osobe koje imaju osobne planete i točke otprilike od 16 do 24. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak).

Ako ste krajem listopada i u prvom djelu studenoga naišli na probleme ili tipične nevolje, morate razmišljati o njihovom uzroku i biti oprezni jer sad možete doći do odgovora. Moguće je da će vam se pružiti šansa za novi način rješavanja problema koji će vam koristiti sada i u budućnosti. Na ovaj dan i u danima blizu punog Mjeseca  utvrditi će se stavovi stranaka po pitanju neslaganja. Doći će do suradnje ako racionalni početak ima prednost nad emocionalnim.

Pun Mjesec u Biku potaknut će posebnu pozornost na novac i imovinska pitanja, sposobnost očuvanja postignutog i potragu za novim mogućnostima. Znak Bika i Škorpiona povezani su s financijama, pa će u slijedeća dva tjedna aktualna pitanja biti vezana uz banke, novac, kredite, dugove, kupovinu i prodaju, te s druge strane aktivirat će se ljubavni odnosi i partnerstva svih vrsta.

Znak Bika ima ogromnu snagu u kombinaciji s praktičnošću i spokojem, dok pun Mjesec uvijek traži ravnotežu između suprotnosti. U ovom slučaju ovaj pun Mjesec potiče ravnotežu između očuvanja i gomilanja vrijednosti te uništavanja i transformacije svojstveno znaku Škorpiona, a između tih krajnosti nalazi se savršena ravnoteža.

U večernjim satima imamo još jedan pozitivan i konstruktivan aspekt između Marsa i Jupitera. Također i ovaj aspekt će imati utjecaj nekoliko dana. Bit ćemo u mogućnosti  rješavati složene probleme u poslu i pregovorima. Povoljno je vrijeme za promociju već započetih poslova i projekta. Dobar je trenutak da potražite podršku onih koji vam često pomažu. Dobar je trenutak za razvijanje veza i suradnje sa starim stranim partnerom. Pravna pitanja sad je moguće riješiti iz drugog poziva.  Trebamo dva puta razmisliti i brzo djelovati jer na taj način ćemo imati dobre rezultate. Samo da se podsjetimo da ovo se odnosi na već započete poslove i projekte, dovršavanje ideja, pripremu projekta jer je Merkur još uvijek retrogradan.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 12. studenoga u 16.47 do srijede, 13. studenoga u 9.45.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com