HOROSKOP ZA SRIJEDU, 13. STUDENOGA Racionalnost, volja i intuicija

Današnje su energije izvrsne za fokusiranje, odlučnost i veće razumijevanje. Pozitivan aspekt Sunca i Plutona donosi nam veliku odlučnost danas. Možemo postići nešto bitno za svoju budućnost. Pobrinite se da su vaše namjere jasne i u potpunosti s integritetom sa vašim uvjerenjima i vrijednostima.

Popodnevni aspekt retrogradnog Merkura sa Saturnom povoljan je za produživanje postojećih ugovora. Sugestije i savjeti iskusnih i starijih osoba bit će od pomoći. Sve što zahtjeva koncentraciju, provjeru dokumenata, analizu prošlih koraka i propusta  sad možete naći način kako da to riješite.

U ovom trenutku možete pronaći izlaz iz zastoja i učinkovito djelovati u teškim okolnostima. Kako je retrogradni Merkur još uvijek aktualan možda nećemo imati sve informacije, stoga ne donosimo konačne odluke i zaključke. Ovaj aspekt se ponavlja 30. studenoga kad Merkur bude direktan i to je vrijeme za konačne odluke i zaključke.

Prazan hod Mjeseca imamo do 9.45 nakon čega će Mjesec ući u znak Blizanca i primijetit ćemo veliku razliku raspoloženja naprema jučer. Mjesec u Blizancima ukazuje na dan promjene, znatiželje i puno aktivnosti.

Večerašnji ugodni aspekt retrogradnog Merkura i Neptuna donijet će nam intenzivno razmišljanje o prošlosti. Kreativnost i mašta su naglašeni i ovo je plodno razdoblje za glazbenike, umjetnike i pisce.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com