HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. STUDENOGA Ljubavna iluzija

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Blizanca i mi se možemo teško usredotočiti na posao.

U poslijepodnevnim satima izazovni aspekt Venere i Neptuna stvara nam “maglu“ što će dodatno otežati da se fokusiramo na svakodnevne obaveze. Budući da ovaj aspekt povećava potrebu za ljubavlju, možete doći do idealizacije u emotivnim odnosima. Trenutno ne vidimo jasno situaciju i naša slika voljene osobe može biti prilično iskrivljena i imati malo veze sa realnošću. Naglasak je na platonskoj ljubavi, iluzijama i neispunjenim žudnjama.

U postojećim romantičnim vezama moguće je dublje zbližavanje i više suptilne romantike. No za nove i nestabilne odnose, kao i za financijske odluke ovo nije povoljno vrijeme. Može doći do zabune u financijama, zablude u pogledu perspektive i realizma u projektima. Moguća je aktivacija tajnih prijevara i nepoštenih partnera.  Romantično druženje može biti uzbudljivo ali teško da će ispuniti očekivanja. Stoga morate imati hladnu glavu i ne graditi kule u pijesku.

U ovom trenutku je puno toga u tajnosti i ne vidimo pravu situaciju. Treba biti oprezan sa svim što se odnosi na novac i strogo slijediti pravila i upute. Postoji mogućnost da se suočimo s prijevarom. Pripazite na svoj novac i novčanik. Može doći do nezakonite uporabe osobnih podataka, upada u osobni život, otkrivanja tajni.  Stoga budete oprezni da ne kažete previše i ne dopustite drugima da prelaze vaše osobne granice.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com