HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. STUDENOGA Mjesec u Raku

Mjesec se nalazi u Raku i idealan je dan da se opustite i provedete vrijeme kod kuće sa svojim najmilijima i obitelji. Ako ste daleko od kuće, nostalgija za domom i samoća će prevladati. Nazovite svoje roditelje, sestru, brata i prijatelja. Dobro je vrijeme da kontaktirate sa osobama iz prošlosti koji vas jako dobro poznaju.

Ovaj Mjesec u Raku donosi nam osjetljivost i emocionalnu dubinu, te potrebu da se brinemo za druge.

U večernjim satima kada se Mjesec bude suprotstavio Saturnu možemo biti frustrirani malim stvarima koje idu naopako ili koje nas odvlače od naših interesa.  Možemo osjetiti određenu napetost zbog naših nastojanja da ispunimo očekivanja ili zahtjeva naše odgovornosti. Mjesec u Raku traži druženje, ali okolnosti i drugi ljudi mogu nas izvući iz zone komfora.

Manji napeti aspekt Venere i Urana sugerira neki nemir ili nezadovoljstvo u našim trenutnim užicima ili zabavama.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com