HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 18. STUDENOGA Ponosan Mjesec u Lavu

S Mjesecom u Lavu započinjemo novi tjedan. Danas će Mjesec imati izazovne aspekte koji bi mogle potaknuti drame.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Lavu uvijek vide sunčanu stranu života ali i ljudi. Prirodne su vođe sa samopouzdanjem te željom da život ne bude samo dobar i bogat, već i zabavan. Ponos im ne dozvoljava da pokažu svoju ranjivost. Ali ispod te hrabre i vesele vanjštine naći ćemo vrlo nježno srce.

Zbog velike potrebe za pažnjom i da budu u središtu zbivanja neki bi ih mogli nazvati i kraljicom ili kraljem drame.

Merkur ovaj tjedan završava svoje retrogradno razdoblje, pa bi komunikacija trebala postati lakša, a informacije teći pozitivnije. Mars će se prebaciti u Škorpiona, što će probuditi strast i emocionalni intenzitet u nama. Mars u Škorpionu je pravi privatni detektiv i to epskih razmjera, pa svi mi možemo iskoristiti ovaj položaj u poslu da prikupimo potrebne dokaze i dokažemo i otkrijemo istinu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com