HOROSKOP ZA UTORAK, 19. STUDENOGA Produktivni Mars u Škorpionu

Mars danas ulazi u Škorpiona i biti će u ovom znaku sve do 3. siječnja 2020.  povećavajući napetost opće atmosfere. Mars je bio u Vagi od 4. listopada i ovo nije njegovo sretno mjesto. Mars je planet izravne akcije, a Vaga očekuje kompromis i potrebu da ugodi drugima. U Škorpionu Mars je puno sretniji i daleko učinkovitiji. Doći će do dna stvari bez obzira na sve.

U Škorpionu je Mars fokusiran na dobivanje onoga što želi.

Odmah ovaj vikend imamo napeti aspekt Marsa u Škorpionu i Urana u Biku i on će imati utjecaj na nas cijeli ovaj tjedan. Pitanja u vezi s poslovanjem, bankama, porezima, zajmovima te osobnim i financijskim pitanjima sigurnosti mogu postati relevantni. U bračnom ili poslovnom odnosu neslaganje u financijskim stvarima koje se odnose na zajedničko trošenje financija mogu se pogoršati. Pozitivna strana ovog tranzita je ta što nadahnjuje hrabrost, upornost i postizanje ciljeva. Napeti aspekti u ovom trenutku postaju izvor snage za transformaciju i promjene koje smo prethodno odgodili bez pronalaženja dovoljno unutarnjih resursa. Stoga je za poslovnu aktivnost ovo produktivno vrijeme. Ali budite oprezni tijekom vožnje. U ovom trenutku postojat će tendencija da se prekorači brzina, što je sad posebno nesigurno.  Slijedite pravila, količina novčanih kazni za pretjeranu brzinu može se značajno povećati.

U večernjim satima Mjesec dostiže svoju posljednju četvrt što signalizira vrijeme za pregled i razvrstavanje, a ne za pokretanje nečeg novog. Riješite se onog što vas iritira. To može biti par cipela koji vas žulja, ili osobe na društvenim mrežama koji vas iritiraju, pa čak i prenatrpana zadnja ladica nepotrebnih stvari. Poduzmite akciju koja će vam donijeti čak i sitnu lakoću.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 19. studenoga u 22.10 do srijede, 20. studenoga u 2.54.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com