KRIE DESIGN Kreacije koje žena neće odjenuti samo jednom

Dizajnerica Kristina Burja predstavila je novu kolekciju na devetom izdanju Green Fashion Weeka u Portugalu. Inspiraciju je pronašla u paleti zemljanih tonova i akromatskim bojama koje kolekciji, koja se sastoji od haljina, odijela i kaputa, daje neočekivani „statement“ po kojima je Krie Design brand prepoznatljiv.

Formula uspjeha ove dizajnerice je dizajn koji nikada ne izlazi iz mode i može se reciklirati iz sezone u sezonu. Burja, naime, ne želi stvarati kreacije koje će žena odjenuti samo jednom.

Cijeli koncept Krie Designa temelji se na filozofiji održivosti, ekološke osvještenosti, a dizajnericu nadahnjuju karizmatične žene koje se ne boje učiniti svijet svojim. Kreacije su izrađene od recikliranog poliestera i poliamida, a modeli su elegantni, bezvremenskog kroja, mekih linija i voluminoznih rukava. Predimenzionirane  mašne i perje, kao detalji, čine ovu „ready to wear“ kolekciju zabavnom i potpuno osvježavajućom.

foto by Fabrice Meuwissen

Kolekciju najavljuju prekrasne fotografije, snimljene na egzotičnim lokacijama regije Algarve, na južnoj obali Portugala, gdje je održan Green Fashion Week.