HOROSKOP ZA SRIJEDU, 20. STUDENOGA Završava retro Merkur

Mjesečev tranzit kroz Djevicu danas sugerira želju za više reda u našim životima. Danas je dobar dan za projekte koji zahtijevaju strpljenje i detaljnu pažnju. Sjetite se biti ljubazni prema sebi i onima oko vas.

U popodnevnim satima Merkur završava svoje retrogradno kretanje. Kada Merkur kreće direktno vrijeme je da svoju pažnju usmjerimo na nadolazeće planove i projekte. Ovaj retrogradni Merkur u Škorpionu je bio snažan. Dajte sebi nekoliko dana prije pokretanja novih projekta i planova jer treba neko vrijeme da Merkur vrati svoju brzinu. Blizanci i Djevice najviše će osjetiti ovu promjenu smjera Merkura.

Donošenje odluka sad će biti lakše, a neke stvari će se ponovno pokrenuti i sve će početi imati smisla.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com