HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. STUDENOGA Mjesec u Vagi

Uz Mjesec u Vagi, fokus dana je stvaranje ljepote i ugode drugima. Ipak, Mjesec će raditi napete aspekte sa Saturnom i Plutonom što će vjerojatno donijeti manje komplikacije. Odnosi mogu biti dosta napeti i prepuni dinamike. Poteškoće mogu doći od nekog iz vašeg okruženja. Situacija će brzo proći ako ne budete reagirali i ne shvaćali to osobno.

U kasnim večernjim satima Mjesec će oblikovati lijepe aspekte sa Jupiterom i Venerom. Provodite večer u ugodnom društvu. Ovaj Mjesec u Vagi nudi mogućnost pregovaranja i sposobnost diplomacije.

Ako imate natalni Mjesec u Vagi:

Priroda Mjeseca u Vagi je da dijeli, bilo u poslovnom ili romantičnom odnosu. Najsretniji su kad su u partnerstvu, ali ponekad to dovodi do zagušljivosti i ovisnosti. Oni mogu djelovati kao da im je samo postojanje ugroženo kad su suočeni sa razdvajanjem. To se dogodi zato što je njihov emocionalni identitet oblikovan odnosima s drugima. Često koristi ogledalo drugih da bi razumjeli vlastitu prirodu.

Kad žena s Mjesecom u Vagi uđe u ozbiljnu vezu, ona postaje predmet ljubomore drugih žena. Razlog je taj što njen muškarac obično bude privlačan i dobrostojeći. Ipak, ona nije materijalna. Njezina ugodna osobnost privući će bogataše i njene oči znaju kako od njih odabrati onog najboljeg.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com