HOROSKOP ZA NEDJELJU, 24. STUDENOGA Dan za pamćenje

Danas je moćan i zanimljiv dan i još će biti kompliciranije jer nam u jutarnjim satima Mjesec ulazi u Škorpiona.

Prvi aspekt imamo u podnevnim satima kada će se Venera pridružiti Jupiteru u Strijelcu  i započeti ciklus ljepote i užitaka. Ova kombinacija je sjajan poticaj za ljubav, financije i rast. Ovo su dva planeta sreće u astrologiji i oni nam mogu pružiti uspješni  preokret u problematičnim situacijama koje su izgledale nerješivo, dobre vijesti, neočekivana podrška. Dobro je vrijeme za rješavanje financijskih i pravnih pitanja. Ovo je doba romantike i novih prilika, novih šansi, novih suradnji ili partnerstva, avantura i putovanja.

Najviše će utjecati na one koji su imaju planete i točke na posljednjim stupnjevima vatrenih znakova, od 26. do 30. stupnja Ovna, Lava i Strijelca.

S druge strane, Mars, planet akcije i pokreta, suprotstavlja se Uranu, planetu promjena i preokreta. Dajte sve od sebe da upravljate svojim reakcijama i nagonima. Na svjetovnoj razini, ovaj se aspekt odnosi na društvene procese i revolucionarna  raspoloženja u društvu. Sukob između Marsa i Urana postavlja pitanje slobode u odnosima i radikalni pristup njihovom rješenju. Nervoza se može miješati u posao i odnose, a sukobi mogu nastati zbog otpora ograničenja. Svađe i nesuglasice s prijateljima su vjerojatne. Ovo je aspekt povećanih nezgoda pa je potrebna pažnja u  vožnji.

Napeti aspekt između Marsa u Škorpionu i Urana u Biku će najviše utjecati na osobe koje imaju planete ili točke oko 3. stupnja fiksnih znakova (Bik, Škorpion, Vodenjak i Lav).

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.49 do 6.58 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com