Počeli smo (si) tražiti poklone za pod bor…

Tako nam svega ako mi ne bismo konačno umjesto puna mi je kapa svega željeli reći – pun mi je kofer džina, i to ne bilo kakvog nego onog ponajboljeg u svijetu – Old Pilot’s gina. Legalno smo u godinama kad smijemo piti, a i svakodnevica je takva da ponekad baš i želimo, pa ondak – zašto ne bismo za nas samo najbolje poželjeli. Također, pravi je užitak dobiti dar u lijepo dizajniranoj kutiji s Kofer.hr.

Old Pilot’s 0,20 l Gin Box, od 250 do 460 kn

Kozmetički brend Eisenberg Paris objedinio je zaštitu, obnovu i regeneraciju umorne i devitalizirane kože u glamuroznoj kremi u čijem sastavu pronalazimo čestice pravog dijamanta. Excellence Énergie Diamant Soin Nuit intenzivna je noćna krema koja pruža učinkoviti tretman zreloj, beživotnoj koži. Očaravajući sastojak dijamantnog praha u ovoj luksuznoj kremi stimulira mikrocirkulaciju, usklađuje ten i čini kožu blistavom i baršunastom. Peptidi koji sadrže matrikine (nemamo pojma, op. ur.) u sinergiji s kompleksom ginsenga i jiaogulana učinkovito potiču opskrbu kisikom, poboljšavaju disanje stanica, smanjuju bore i popravljaju tonus kože, dok vitamin E i ekstrakt pelina pružaju intenzivnu antioksidans zaštitu protiv starenja.

Excellence Energie Diamant noćna krema 50ml, 2.109 kn

Ubrzan tempo života i nedostatak vremena zahtijevaju uređaje koji će život učiniti jednostavnijim, a svakodnevne rutine što više ubrzati. Dnevni ritual većine muškaraca sigurno je brijanje. Bez obzira radi li se o potpunom, redovitom brijanju ili samo povremenom uređivanju prirodne linije brade, bitno je koristiti najučinkovitiji brijaći aparat.

Renomirani svjetski proizvođač brijaćih aparata, Braun, ove je jeseni predstavio dvije linije naprednih pametnih brijaćih aparata nove generacije, inteligentno dizajniranih tako da pružaju preciznu temeljitost i dosad neviđenu ugodnost za kožu, čak i kada su problematična područja u pitanju. Radi se o novim uređajima Series 8 & Series 9. Riječ je o brijaćim aparatima koji su prikladni za suho i za mokro brijanje. Sadrže bateriju s 20% više kapaciteta od prethodne serije, a potpuno napunjena baterija dostatna je za mjesec dana brijanja. Sinkronizirani brijaći elementi jednim potezom hvataju više dlačica i tako omogućuju besprijekorno brijanje. Novi inteligentni zaslon muškarcima pruža ključne informacije poput onih o tome kada zamijeniti brijaću glavu ili očistiti brijaći aparat te poboljšano ergonomsko hvatište pruža bolju kontrolu tijekom brijanja. Proizvedeni su u Njemačkoj, u tradiciji vrhunske majstorske izrade i dizajnirani tako da traju sedam godina. U Hrvatskoj su dostupni na prodajnim mjestima Elipsa ili web shopu eKupi.hr, senzacionalno.hr i bazzar.hr.

BRAUN, Series 9, ovisno o modelu od 2 do 3.500 kn, foto Zvonimir Ferina

Uočili smo Too Faced set zanimljivog naziva Another Year Of Great Sex, koji uz lijepu želju koja će sigurno razveseliti neke pripadnice ljepšeg spola, sadrži odabrane kombinacije Too Faced proizvoda.

Too Faced Another Year Of Great Sex Set, set za oči, 529 kn

Mirisni setovi rado su viđen poklon pod borom. Osmijeh zgodnog muškarca možda bi za Božić mogla izmamiti citrusna aromatična voda Love For Him, koju je lansirao Tiffany&Co.

Tiffany & Love For Him Eau se Toilette (50 ml), toaletna voda, 579 kn