HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 25. STUDENOGA Venera u Jarcu

Dan prije mladog Mjeseca dobro je vrijeme za završavanja projekata. Za one kojima je ovaj vikend bio emotivno buran dolazi do smirenja emocija. Situacija će izgledati drugačija nego sad, nakon što se ohladi, poželjet ćete se vratiti, ali možda više nema povratka. Stoga, ne činite ništa što bi mogli kasnije požaliti.

Na kraju ovog dana Venera, planet ljubavi i ljepote će izaći iz Strijelca i ući u Jarca.  Ovaj tranzit Venere ima tendenciju da na stvari gledamo tradicionalnije, posebno kad su u pitanju odnosi i financije. Apstinencija i razboritost su dobrodošli, kako i želja da se istaknemo u društvenoj ili profesionalnoj sferi. Pozornost ljudi prebacit će se na partnerstva, ozbiljnijim pristupom, bez ljubavi prema avanturizmu. Osjećaje, želje i instinkte lakše ćemo kontrolirati. Sutra je jedan od najbolji dana da se krene na dijetu ili da riješite bilo koju ovisnost. Venera u Jarcu biti će do 20. prosinca i ako uđete u ljubavnu vezu u tom razdoblju očekujte da ona može postati ozbiljna. Isto se odnosi i na poslovnu suradnju.

U svakom slučaju ovaj položaj Venere u Jarcu će podržati naše ambicije i vjernost.

Mjesec je danas balzamičan, a sutra imamo mlad Mjesec u 16.05., što sugerira da je bolje da se zaustavimo, nego da započnemo potpuno nove pothvate.

Kad je Mjesec u ovoj posljednjoj fazi svi se procesi u tijelu usporavaju i dolazi do preispitivanja onog što je učinjeno. Gotovo svi imaju letargiju i pasivnost, što usporava rad i samorazvoj.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 25. studenoga u 18.29 do utorka, 26. studenoga u 9.10.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com