HOROSKOP ZA UTORAK, 26. STUDENOGA Mlad Mjesec u Strijelcu

Danas imamo mlad Mjesec u Strijelcu na 4. stupnju u 16.05. Energija ovog mladog Mjeseca pojačava želju da se nadiđu uobičajeni okviri, doprinosi putovanjima, novim počecima. Dobar je početak vezan uz obrazovanje u inozemstvu, za izdavaštvo, dizajn svih vrsta, turizam, inozemnu suradnju. Sad će nam se otvoriti mogućnosti  za pitanja vezana uz visoko obrazovanje, religiju, dalja putovanja, sudjelovanje u poslovima u inozemstvu. Ovo je jedan od boljih mlađaka u ovoj godini jer nema teške aspekte sa ostalim planetima.

Vladaoc znaka Strijelca je Jupiter koji se smatra planetom sreće, uspjeha, razvoja, a kao rezultat ovog mladog Mjeseca dobit ćemo više optimizma i potrebu za širenjem.

Mlad Mjesec je uvijek povezan s nečim novim, početak nečega, a u suradnji sa Strijelcem to može biti želja za putovanjem, avanturom, potreba da steknete nove prijatelje i mogu se roditi nove ideje za kreativne projekte.

Sad je vrijeme da se usmjerimo na ciljeve  koji će povećati naše razumijevanje i svjesnost, pružiti nam hrabrost za širenje horizonta. Uvijek je dobro postaviti namjere za mlad Mjesec.

Najviše će utjecati na ljude rođene s osobnim planetima  i točkama  na približno od 0. do 8. stupnja promjenjivih znakova (Djevica, Strijelac, Riba i Blizanac).

Prazan hod Mjeseca imamo do 9.10 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com