HOROSKOP ZA SRIJEDU, 27. STUDENOGA Neptun kreće direktno

Dok Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz ekspanzivnog i optimističnog Strijelca najbolje možemo vidjeti svoje okolnosti.

Sve značajne projekte i početak novih projekta, osmišljenih za budućnost i razvoj, najbolje je započeti od danas do 30. studenoga. Ovo će biti dobar period za nove startove, za početak novih romantičnih odnosa, za novu suradnju i poslovno partnerstvo. Ovo je jedno od najpovoljnijih razdoblja za otvaranje poduzeća ili tvrtki.

Danas će se Neptun zaustaviti i krenuti naprijed, stoga će početi povoljno vrijeme za duhovne potrage, meditacije, kreativne aktivnosti, za maštu, glazbu, poeziju, umjetnost, te psihologiju i religiju. On je bio retrogradan od lipnja i to nije neobično jer svake godine on oko pola godine bude u svom retrogradnom hodu. Kada se vanjski planet (vanjske planete su Uran, Pluton i Neptun) priprema za promjenu smjera, čini se da je potpuno mirna na nebu, jedva se kreće nekoliko narednih tjedna, a njegov učinak može se osjetiti jače. To će osjetiti svi koji imaju planete ili točke oko 13. do 16. stupnja promjenjivih znakova (Blizanac, Djevica, Riba i Strijelac). Imajte u vidu da je Neptun na 15. stupnju Riba što naglašava teške situacije vezane uz vodu, kao npr. poplave i tome slično, što smo se već vidjeli u zadnjih tjedan dana.

Najbolje možete iskoristiti Neptuna ako budete kreativni, ako se počnete baviti umjetnošću, meditacijom, duhovnošću, glazbom. Skladni utjecaj Saturna iz Jarca pomoći će nam da izbjegnemo neke od Neptunovih zamki. Bilo bi ipak dobro da izbjegavate situacije koje vam se čine predobre da bi bile istinite, i da otvorite širom oči i budete prizemljeni dok Neptun ne krene kako treba početkom prosinca.

Posljednji dani studenoga  i početak prosinca vrijeme je početka provedbe pripremljenih i promišljenih planova. Sad je važan realizam zajedno s optimizmom.  Stoga, nemojte zaboraviti da sve projekte treba dobro proračunati i ne podcjenjivati granice mogućeg. Imajte u vidu, ovo je vrijeme  pogodno za nove inicijative u partnerstvu, u društvenim odnosima, politici, u promocijama.

Dobro je vrijeme za nove početke u poslu, za kupovinu, početak novog tečaja, za promjenu posla, za početak novog smjera u poslu. Ovo vrijeme može donijeti promjene koje će se isprva doživljavati kao odstupanje od uobičajenih stavova, ali s vremenom takav se okret možete pokazati ispravim. Ovo je dobar trenutak za potpisivanje važnih sporazuma i nove suradnje. Dobar trenutak za rješavanje pravnih pitanja, pregovora, suradnje, transakcija i ugovora, izleta i planiranja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com