HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. STUDENOGA Lijep dan za druženje

Današnji aspekt Merkura sa Neptunom i Venere sa Uranom imat će utjecaj do kraja studenoga. Aktiviran je društven život, mogu biti zanimljivi susreti, kreativni kontakti, zanimljive slučajnosti. Dobar je period za kontakte sa prijateljima, nova poznanstva u inozemstvu i poslovne odnose sa stranim partnerima. Osobni i romantični odnosi mogu igrati važnu ulogu  u poslu i karijeri.

Ovo je vrijeme kreativnih inspiracija i inovativnih ideja. Povoljno vrijeme za savladaniju novih kreativnosti, svježih dizajnerskih rješenja, za razvoj novog stila, estetiku i inovacije. Mogući su neočekivani financijski dobici ili pokloni. Ovo vrijeme daje više slobode u financijskim odlukama.

Neočekivana romantična poznanstva, uključujući i internet sad su moguća. U romantičnim vezama postojat će snažna želja za stjecanjem novog iskustva na senzualnoj razini. Sklonost flertu, avanturama, emocionalnoj i duhovnoj komunikaciji sa partnerom je sve više naglašena. Romantični odnosi mogu biti nestabilni ako nema slobode. Naravno tu je i naglašena strast sa oženjenim muškarcem ili udanom ženom. Ovo je dobro vrijeme da se maknete od rutine i uronite u nove društvene veze, prisustvom prezentaciji jama izložbama i koncertima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.49 do 13.32 nakon čega će Mjesec ući u Jarca. Kad je Mjesec u Jarcu naglasak je na tradiciji i poštivanju drugih koji imaju različito mišljenje od vas.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com