HOROSKOP ZA PETAK, 29. STUDENOGA Mjesec u Jarcu

Današnji položaj Mjeseca u Jarcu motivirat će nas da se bavimo praktičnim poduhvatima od dugoročnih značenja. Mjesec u Jacu je trezven i najbolje ga je koristiti za upravljanje poslova ili u svrhu karijere i ciljeva. Usredotočite se na praktične dugoročne ciljeve koji će izgraditi povjerenje u vašu sposobnost i smjer prema naprijed. Trenutno vas manje zanima trenutačno ispunjenje i više ste zainteresirani za izgradnju temelja za budućnost.

Ako dan započinjete u krugu obitelji, iskoristite priliku za ozbiljne razgovore o planiranju i  dugoročnim ciljevima.

U kasnim večernjim satima Saturn I Pluton će se spojiti sa Mjesecom i napetost bi mogla donijeti argumente i borbu za vlast. Provedite večer sami radeći na svojim planovima za sljedeću godinu.

Za kraj treba spomenuti da će ova nedjelja u studenome biti posljednji dan Jupitera u Strijelcu do 2030. Obično takva promjena znaka znatno nadilazi okvire tjedne prognoze poput ove. Ali zapamtite da sve što budete pročitali na internetu ili novinama Jupiter u Jarcu će biti puno bolja stvar nego što možda mislite, posebno za one koji prodaju nekretnine i posebno za Jarce, Djevice i Bikove. Sjećate se što se kod vas događalo 2008.? Slične situacije vam donosi ovaj Jupiter u Jarcu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com