HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. STUDENOGA Pripremimo se za blagdane

Danas rano ujutro imamo ugodan aspekt Merkura i Saturna koji će mati jači utjecaj ovaj vikend. U ovom trenutku će doći prilika za ispravljanje propusta u nekim slučajevima, za rješavanje pravnih i partnerskih problema putem službenih kanala.  Ovo je vrijeme kada vlast, jedan ili više dužnosnika ili predstavnika zakona mogu pomoći u rješavanju važnih pitanja i problema. Ovo je dobro vrijeme za dobivanje svih vrsta viza ili dozvola. Ali za uspjeh je potrebno slijediti pravila, posebno ako trebate riješiti problem u službenim slučajevima.

Ako ste završili obiteljske dužnosti, vrijeme je za novu fazu ovog dugog vikenda.

Jutro je najbolje započeti radeći na pisanju projekta, planirajući javni govor ili šaljući mail koji ste odugovlačili. Također pripremite popis osoba kojima ćete čestitati blagdane i pripremite poklone.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.56 do 21.13 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. Kad je Mjesec u Vodenjaku , mi smo manje objektivni i emotivni. Možemo izaći iz sukoba uz pomoć intelekta, a ne se oslanjati na emocije. Potražite društvena okupljanja koja su usmjerena na boljitak čovječanstva, za novu budućnost, nove ideje. Možda će vam trebati više osobnog prostora i slobode nego inače i pobunit ćete se ako bilo tko postavlja nepotrebne zahtjeve.

Izađite večeras i uživajte u društvu svojih prijatelja i istomišljenika. Neka prosinac, mjesec darivanja, započne.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com