HOROSKOP ZA NEDJELJU, 1. PROSINCA Mjesec u Vodenjaku

Najistaknutija stvar u kretanju planeta u stvari se događa sutra. Ovo je posljednji dan Jupitera u Strijelcu, gdje je od studenog 2008. godine.

Jupiter provodi jednu punu godinu u svakom znaku, podučavajući nas da razvijamo svoja uvjerenja, razumijevanje i svjesnost. Dok je Jupiter bio u Strijelcu proširili smo našu duhovnu i kulturnu svjesnost i ojačali našu vjeru u svemir.

U narednim danima primijetit ćete pomak u fokusu, osobito što će to biti povećanje pozornosti na praktična pitanja. Jupiter u Jarcu povećat će vašu svijest o praktičnim ciljevima i integritetu potrebnom za postizanjem tih ciljeva.

Sa Mjesecom u Vodenjaku danas ćemo više vremena provoditi s prijateljima i istomišljenicima u našoj okolini. Ostanite objektni, društveni, sprijateljite se i dopustite da se dogodit neočekivano. Ako ste se zadnjih nekoliko dana osjećali zaglavljeni, raširite krila i potražite slobodu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com