HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 2. PROSINCA Veliki Jupiter

Ponavljam, Jupiter je najveći planet u našem Sunčevom sustavu. On je tako velik da bi mogle stati sve ostale planete unutar njega i još uvijek bi bilo mjesta. On je zadnji put bio u Jarcu 2008. na 2009. i sljedeći put će biti u Jarcu tek 2032. On će nas u Jarcu potaknuti da osmislimo planove za budućnost, jer Jarac voli jasne ciljeve.

Ulazak Jupitera u znak Jarca na današnji dan govori da ćemo u narednih godinu dana imati priliku preuzeti nadzor nad svojim životom i nemojte očekivati čuda. Što čekate?

Što to znači – ako ste predani onome što vjerujete da radite na ispravni način, uz trud i zalaganje, u narednih godinu dana očekujte da će samo neka obična okolnost ili prilika promijeniti vaš život i donijeti nagrade za vaš trud.

Jupiter će biti u Jarcu sve do 19. prosinca 2020.  i u najboljoj ćemo formi biti kad budemo disciplinirani  i predani svome cilju korak po korak.

Venera će se spojiti sa južnim čvorom danas i možda ćemo popustiti ili se prepustiti ponašanju koje nas istinski drži dalje od naših istinskih osjećaja.

Mjesec će provesti dan u Vodenjaku a prazan hod Mjeseca imamo od 2. prosinca u 13.27. do 3. prosinca u 8.10.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com