HOROSKOP ZA UTORAK, 3. PROSINCA Nove prilike i mogućnosti

Uz današnja dva lijepa aspekta dobit ćemo priliku ili mogućnost. Dan započinje sa aspektom prilika između Merkura i Plutona koji će nas potaknuti da govorimo moćnu istinu. Sada možemo vidjeti nove slojeve situacije. Energija ovog aspekta povećava koncentraciju, doprinosi dubljem razumijevanju složenih tema, rješavanju važnih problema i istraživanju. Ovo je vrijeme za dobivanje tajnih podataka. Dobro je vrijeme da provjerite uvjete ugovora, a u kontaktima i raspravama povećava se snaga uvjerenja. Razmislite o pozitivnom pomaku koji se može dogoditi kada kažete svoju najdublju istinu.

Popodnevni lijepi aspekt Venere i Marsa donosi potencijal za romantiku i druženje.  Venera donosi ljepotu, dok Mars donosi toplinu. Sad je izvrsno vrijeme za samopromociju i ostvarenje želja. Ovaj aspekt će imati utjecaj cijeli tjedan i omogućit će nam izgradnju odnosa s voljenom osobom, izglađivanje nesuglasica i pronalaženje rješenja za poslovne probleme koji su eskalirali u prethodnom razdoblju. Aspekt je povoljan za suradnju. Moguć je povoljan zaokret u odnosima s kolegama i partnerima.

Ovo je povoljno vrijeme za romantična poznanstva i početak poslovne suradnje, za početak romantičnih i seksualnih odnosa. Ipak, oko 8. prosinca potreban je oprez u novim ljubavnim vezama, poslovnim odnosima i financijama, jer su vjerojatne pogreške, pogrešni proračunu i obmane.

Prazan hod Mjeseca imamo do 8.10 nakon čega će Mjesec ući u Ribe. Ovaj položaj Mjeseca donosi nam suosjećanje i duhovnost, osjećat ćemo se osjetljivije i ranjivije nego inače. Večer provedite u dobrom društvu, uživanjem u filmu ili čaši vina.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com