HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. PROSINCA Prva četvrt Mjeseca

Danas u jutarnjim satima imamo prvu četvrt Mjeseca koja nam nudi poteškoće i mogućnosti. Ova prva četvrt Mjeseca će biti u kontaktu sa Neptunom što će nam povećati mentalnu osjetljivost, ali će nam također donijeti i određenu dezorijentaciju.  Ovaj dan zahtjeva oprez i pragmatizam u pristupu prema bilo kojem poslu i odnosu.  To je vrijeme kad se u nastojanjima pojavljuju nedosljednost, nesigurnost i nedostaci. Ovo je vrijeme za uklapanje ideja u stvarnost. Ako je bilo nedostataka u planovima, sad je vrijeme da ih ispravimo, oporavimo se od iluzija, kako bismo na vrijeme napravili razumne prilagodbe ili odustali od projekta. Budite oprezni s alkoholom, slatkom hranom i neprovjerenim lijekovima. Moguća su trovanja i osjetljivost na infekcije.

Sa Mjesecom u Ribama  jače upijamo emocije i raspoloženja drugih … to može biti i radost, tuga, bijes, ljubomora ili nadahnuće. Zadržavanje tuđih emocija može vas ostaviti da se osjećate naporno i iscrpljeno. Zato sad vam treba odmor da se pripremite za ono što će se dogoditi u slijedećim danima.

Vaš odabir ili odluke premjestiti će vas u jednom ili drugom smjeru. Pažljivo razmislite prije donošenja odluka.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com