HOROSKOP ZA PETAK, 6. PROSINCA Novi početak

Mjesec dan provodi u Ovnu, potičući nas na akcije. Ovo je vatreni, ponekad nestrpljivi i odlučujući položaj Mjeseca. Tražimo nove početke i želimo biti prvi u svemu što radimo. Energija je usmjerena prema naprijed. Želimo trenutne rezultate, a ako ono što učinimo odmah nije dovoljno uzbudljivo, možemo brzo odustati od projekta.

Najbolje da se bavimo kratkim ili brzim aktivnostima, jer radnje koje nam oduzimaju vrijeme ili strpljenje vjerojatno neće zadržati našu pažnju.

U kasnim večernjim satima Mjesec će formirati lijepi aspekt prema Suncu u Strijelcu. To će nam donijeti energiju, samopouzdanje i lakoću. Iskoristite ovu lijepu večer za izlazak, druženje ili uživanje u ljubavi. Imat ćemo pojačanu jasnoću koja proizlazi iz osjećaja da je ono što želimo i što trebamo u skladu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com