San svih sladokusaca: Odmor u kući koja se može grickati

Booking.com za ovu blagdansku sezonu pripremio je najslađi dom na svijetu u srcu londonske četvrti Soho. U prikladno nazvanom smještaju Candy Cane sretni će gosti imati priliku provesti čarobno noćenje okruženi bombonima, čokoladom, medenjacima i ostalim blagdanskim slasticama!

Slatki smještaj će biti ekskluzivno dostupan na Booking.com-u i u njemu će moći boraviti do dvije osobe tijekom dva dostupna noćenja.

Ljubitelji slatkiša i čokolade po dolasku u objekt imat će priliku grickati jestive božićne vijence i pritom se diviti nevjerojatnim prozorima uređenima u stilu božićne lizalice candy cane i sjajnoj, snježnoj fasadi napravljenoj od šećerne glazure.

Nakon ulaska u Candy Cane House gosti se mogu opustiti i uživati u košari dobrodošlice, uz slavljenički šampanjac i birane slastice u salonu sa slatkišima. U toj prostoriji velike slastice ukrašavaju zidove, a šećerni štapići i jestive ukrasne kugle krase božićno drvce od šećerne vune.

I kao da to nije dovoljno, staza napravljena od božićnih šećernih kolača vodit će goste do glavne sobe od medenjaka, koja je inspirirana bajkama i u kojoj će gosti biti okruženi pravom blagdanskom šumom sa slatkim, jestivim čokoladnim češerima.

Nakon toga slijedi čokoladna ekstravagancija u čokoladnoj kuhinji – goste očekuje prostorija od karamel-čokolade, čiji su zidovi napravljeni od topljene čokolade, a pod od karamele. Kao dio nevjerojatnih sadržaja inspiriranih slasticama u objektu je dostupna i kupaonica u stilu šećernih kockica.

Sve je u detaljima

Svaka će soba u smještaju Candy Cane House biti blagdanski uređena, izgledati, mirisati, i što je najvažnije, imati okus Božića. Izdvajamo neke sadržaje koje gosti mogu kušati tijekom svog boravka…

Salon sa slatkišima: Slatke kugle ispunjene slasticama i ogroman broj šećernih štapića ukrašavat će drvce, a uz njih dolazi i pladanj kolača.

Soba od medenjaka: Goste očekuju slatki čokoladni češeri i ukusni noćni sat od medenjaka.

Čokoladna kuhinja: Ljubitelje čokolade očekuje primamljiv pladanj s raznim čokoladama i retro slatkišima.

Objekt Candy Cane House ekološki je prihvatljiv smještaj, u njemu će se koristiti biorazgradiv snijeg i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Preostali kućanski predmeti bit će donirani dobrotvornoj organizaciji Barnado’s nakon što se gosti odjave iz smještaja.

Po cijeni od samo £99 po noćenju, ovo je jedinstveno iskustvo dostupno na samo 2 noćenja (do 2 osobe po noćenju), 18. i 19. prosinca.

Objekt Candy Cane House nalazi se na adresi: 13 Soho Square, London, W1D 3QF, i bit će otvoren za rezervacije 9. prosinca u 10:00 sati (GMT) za boravak 18. prosinca, a boravak 19. prosinca moći će se rezervirati 13. prosinca u 10:00 sati (GMT).

Booking.com osnovan je 1996. godine u Amsterdamu te se od male nizozemske startup tvrtke razvio u jednu od najvećih online tvrtki na svijetu.