HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. PROSINCA Izazovni dan

Dan započinje napetim aspektima između Mjeseca, Saturna i Plutona. Jučer smo imali lakoću i veselje, dok će današnji dan biti više izazovan. Jutro je najbolje provesti u samoći, a do poslijepodneva ćete se već osjećati spremni uključiti se u aktivnosti koje ste planirali za danas. Energija će nam se vratiti i imat ćemo želju i volju da pokrenemo nešto novo. Usmjerite taj višak energije u neku fizičku aktivnost.

Dok je Mjesec u Ovnu direktan i izravan, krećemo se prema sutrašnjem jutarnjem napetom aspektu između Sunca i Neptuna koji potiče suprotan pristup. Sad može doći do neorganiziranosti i nepraktičnosti ili do privremenog gubitka energije. Naše duhovne potrebe mogu doći u sukob sa našim planovima i ciljevima, ili ćemo se suočiti s područjima našeg života u kojima stvarnost ne odgovara našim idealima. Dok ne pronađemo način za uključivanje mašte i duha u svoj život na odgovarajući način, mogu postojati problemi s osjećajem nadahnuća ili motiviranja.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 7. prosinca u 16.01 do nedjelje, 8. prosinca u 8.29.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com