HOROSKOP ZA NEDJELJU, 8. PROSINCA Kreativnost, mašta i romantika

Aktivnost se posljednjih dana usporava jer će nam Mjesec u Biku pomoći da doživimo život kroz svoja osjetila. Danas je dan za usporavanje svakog agresivnog pritiska prema dostignućima. Prepustite se osjetilima dobrom hranom, dodirom, glazbom ili masažom. Naša čula traže uzbuđenje.

Kako smo pod utjecajem napetog aspekta Sunca i Neptuna naša vitalnost se smanjuje, omogućuje nam da se odmorimo i sanjamo. Nedostaje nam motivacija i nagon. Događaji mogu izazvati zbunjenost ili razočaranje, ostavljajući nam osjećaj nesigurnosti.

Popodnevni aspekt Venere i Neptuna će povećati zadovoljstvo i osjetljivost. Možete iskoristit ovu kreativnu inspiraciju odlaskom na umjetničke radionice. Neptun vlada poezijom, filmom i glazbom. Uživajte u filmu, koncertu ili kreativnom projektu sa voljenom osobom.

Ovo je vrlo romantična nedjelja gdje su moguća nova poznanstva, suradnja ili partnerstvo.  Za one koji su u vezi ovo je vrijeme dubljeg razumijevanja. No ovo je i vrijeme za rasvjetljavanje situacije. Otkrit ćete skrivene nedostatke, mane, iluzije ako ih ima. Budite oprezni, ne propustite važne detalje i nemojte odbacivati neugodne činjenice. Sad možemo vidjeti s čim ili s kim imamo posla, a i izlazak iz nezdrave veze ili uzaludnog projekta sad je naglašeno.

Suzdržite se danas od donošenja važnih odluka i ugovora na današnji dan, posebno oni koji u svom natalnom horoskopu imaju osobne planete (Sunce, Mjesec, Venera, Merkur i Mars) ili Asc (podznak) od 13. do 17. stupnja Strijelca ili Riba.

Prazan hod Mjeseca imamo do 8.29 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com