HOROSKOP ZA UTORAK, 10. PROSINCA Društveni Mjesec u Blizancima

Dan počinje praznim hodom Mjeseca u Biku, što sugerira da smo usporeniji i jednostavniji.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.12 do 17.46 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca koji je puno pričljiviji i nemirniji od Bika. Večer je idealne za dopisivanje, telefonske pozive, a uz humor možemo si pomoći da savladamo trenutne poteškoće. Ovaj Mjesec voli raznolikost i održavanje stvari učiniti laganim i prijateljskim.

Ipak kako dan odmiče idemo u susret sutrašnjem aspektu Venere i Saturna i više ćemo razmišljati o svojoj odanosti. Kada je riječ o financijama i odnosima, možda ćemo trebati ograničiti zadovoljstvo ili popustljivost.

Svaki planet (osim Mjeseca koji se prebrzo kreće da bi se brojio) nalaze se između Škorpiona i Bika. Sve od Blizanca do Vage je trenutno prazno. Djeca rođena u ovo vrijeme imat će vrlo zanimljive karakteristike uz svu tu energiju Jarca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com