HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. PROSINCA Pun Mjesec u Blizancu

Pun Mjesec na 19. stupnju Blizanca biti će u napetom aspektu sa Neptunom. Ovo nije samo vrhunac mjesečevog ciklusa jer on dobiva dodatni značaj, jer će njegova posljednja faza biti pomrčina Sunca 26. prosinca. Ovaj pun Mjesec otkrit će nam nedostatke i to je vrijeme za rasvjetljavanje situacije i prilagodbu u našim daljnjim poduhvatima. U vezama, emocionalno pregrijavanje i ljubomora mogu dovesti do kraja samu vezu. Stoga je bitan oprez za vrijeme ovog punog Mjeseca. Bitno je da uključimo realizam jer je to opcija koja će nas zaštiti od bolnih pogrešaka.

Glavni problem ovog punog Mjeseca je sposobnost uočavanja razlike između stvarnog i željenog, između činjenice i fikcije. Sad se ističu posljedice zbunjenosti i pogrešaka jer ovo je vrijeme otkrivanja obmana, prikrivenih akcija i prijevara. Stoga je važno ne uključiti se u takvu vrstu posla.

U danima oko ovog punog Mjeseca možemo očekivati vijesti koje će prikazivati okolnosti u novom svjetlu. Međutim, ne vjerujte svemu što čujete. Mogao bi postojati problem s točnošću informacija, a krajem prosinca možemo primiti vijesti koje će utjecati na naše odluke. No informacije treba provjeriti zbog pouzdanosti, jer su moguće špekulacije i netočnosti. Ovo je vrijeme povezano s rješavanjem odnosa i svjesnih izbora, kada problemi zahtijevaju nove pristupe i guraju na traženje novih rješenja do trenutka pomrčine Sunca, 26. prosinca.

Često nas prati nemirni san tijekom punog Mjeseca. Možemo se probuditi bez dovoljno sna i osjećati se tjeskobno. Kada Mjesec počinje svoju fazu slabljenja, otpustite tvrdoglavu naviku uma koja ne služi budućnosti kakvu želite.

Pun Mjesec u Blizancu najviše će utjecati na osobe koje imaju planete ili kuteve od 17. do 21. stupnja Blizanca ili Strijelca.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 12. prosinca u 6.12 do srijede, 13. prosinca u 00.22

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com