HOROSKOP ZA PETAK, 13. PROSINCA Venera i Pluton

Danas imamo komplicirani dan koji može poremetiti našu ravnotežu. Oko podneva imamo lijepi aspekt Marsa i Neptuna koji nadahnjuje da se izrazimo kreativno, suosjećajno i osjetljivo. Energija ovog aspekta omogućuje fleksibilno djelovanje, jasnu viziju onog što se događa, razumijevanje gdje i kada trebate učiniti korak ili privremeno odstupiti da biste vidjeli rješenje koje nije očito, ali je optimalno.

Komplikacije dolaze popodne kad se budu spojili Venera i Pluton. Spoj Venere i Plutona daju dubinu i intenzitet osjećajima i osobnim kontaktima. Ovo će biti vrijeme velike emocionalne uključenosti u događaje i odnose, posebno u ljubavnim vezama. Za neke će ovo biti vrijeme duboke ljubavi. I premda je Venera u Jarcu još uvijek blizu Saturna što nam donosi suzdržanost, ipak će ovaj Pluton zagrijati ovu Veneru i donijet nam strast.

Vrijeme dubokih osjećaja, preokupacije s partnerom, ponekad čak i fikcija na njega. U ovom trenutku ljubav djeluje kao neodoljiva i transformirajuća sila, ali zbog pretjerane pristranosti, ovo nije vrijeme sreće za sve.

Kombinacija Venere i Plutona daje “kobne veze“. Novi odnosi mogu biti ozbiljni, ali neće se sve odvijati prema skladnom scenariju. Na primjer, jedan od scenarija ovog aspekta je seksualno uznemiravanje od strane nadređenih. Ili ljubav možda nije obostrana, što može nauditi. Dakle, prije nego što požurite u novu vezu i potpuno se prepustite njima, odvojite vrijeme da bi ste pobliže pogledali situaciju u kojoj se nalazite. U novim i postojećim odnosima mogu se pojaviti nesuglasice zbog ljubomore. Stoga budite razumni.

Ovaj aspekt posebno će utjecati na osobe koje imaju planete ili kuteve od 18. do 23. stupnja kardinalnih znakova (Jarac, Rak, Vaga i Ovan)

U financijskom sektoru, ovo vrijeme može donijeti prihode i rashode, ovisno o natalnoj karti. Međutim, ovaj put možete dobiti prihod od prethodnih investicija. To je također prekrasno produktivno vrijeme za kreativnost i u smislu stvaranju novih uspješnih djela i osjećaja mogućnosti dobivanje prihoda od kreativnosti. Dobro je vrijeme za show business, za izložbe i koncerte, za nastupe pred javnošću, za promocije i prezentacije.

Mjesec u Raku tijekom dana čini lijepe aspekte koji daju sve od sebe da nas povežu s obitelji i voljenima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com