HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. PROSINAC Mjesec u Raku

Mjesec prolazi kroz Raka i upetljava se u izazovne aspekte s drugim planetima. Možda ćemo se osjećati emocionalno, ovisno i nostalgično. Jutro je najbolje provesti u jednostavnim rutinama i to će omogućiti da ostatak dana teče bez teškoća.

Poslijepodne Mjesec odlazi u prazan hod i to nije povoljno vrijeme za prazničnu kupovinu.  Ako budete išli ujutro u kupovinu to vam može donijeti stres i anksioznost. Ako to učinite popodne, donosit ćete loše odluke o kupnji.

Provedite popodne s obitelji i bliskim osobama. Mjesec u Raku je emocionalan, intuitivan i ćudljiv. Često kad imamo na nebu ovaj položaj Mjeseca emotivno doživljavamo situacije u kojima se nalazimo, te mijenjamo lako i brzo svoje raspoloženje. On se najbolje osjeća u krugu svoje obitelji i njegova poznata rečenica je : svugdje je lijepo, doma najljepše.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 14. prosinca u 16.56 do nedjelje, 15. prosinca u 4.55.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com