HOROSKOP ZA NEDJELJU, 15. PROSINCA Radikalna promjena u životu

Danas je dan za uzbuđenje, zato se pripremite za slavlje i smijeh.

Pozitivan aspekt Jupitera i Urana donosi sreću i uzbuđenje. Ako ste se posljednjih tjedana osjećali nemirno, danas se mogu neočekivano otvoriti vrata za pozitivnu promjenu i novi put. Ne ustručavajte se reći DA pustolovini ili prilici koja vam se danas može pružiti.

Ovo je konstruktivni i vrijedan aspekt koji će imati utjecaj sve do kraja prosinca. Pravo je vrijeme za promociju ili pokretanje projekta u IT područjima, u dizajnu svih vrsta. Odlično je vrijeme za pokretanje web stranice, za nove oblike rada koji pružaju nove internetske tehnologije, za provedbu reformi i inovacija.

Sad se mogu stvoriti uvjeti za važne promjene. Dobro je vrijeme da napravimo nešto novo u karijeri i poslu. Novi počeci, važne inicijative, kupovine, putovanja, suradnja s stranim partnerima je sad na vrhuncu.

Ako imate osobne planete ili kutove od 0. do 4. stupnja Jarca ili Bika ovaj aspekt će imati jak utjecaj na vas.

Osobni rast može biti iznenadan i neočekivan. S Mjesecom u Lavu, sjaj uzbuđenja osvjetljava nam put prema naprijed.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com