KAD SE SRETNU VENERA I JUPITER… Što spoj ove dvije planete znači za vaš ljubavni život?

Venera, planet ljubavi, ljepote i financija napravit će ugodan aspekt s Jupiterom, planetom rasta i optimizma.

Ovaj aspekt nam donosi početak pripreme za novi ciklus ljubavi koji će započeti u studenom, kada Venera i Jupiter budu u konjunkciji, jednostavno rečeno – spojeni. Za sada se pripremite za završetak onoga što je započelo krajem kolovoza 2016. godine, i to na način da će do kraja studenoga ili vaš odnos doći na jednu novu razinu ili ćete se razići prijateljski. Ako odnos nije funkcionirao, on će doći svome kraju i sada možete krenuti dalje.

Nova ljubav mogla bi se pojaviti u životu osoba rođenih u znaku Djevice i to, također, u studenom, kada će olakšanje doživjeti Jarci i Bikovi, dok će najgore biti fiksnim znakovima – Lavu i Vodenjaku.

Bit ćemo velikodušni i slobodniji s našim financijama. Obratite pozornost na sve prilike koje će vam se danas ukazati.

Ovaj petak, 15. rujna, pratit će nas pozitivan stav, optimizam, posebno u emotivnim odnosima. Odličan dan za druženje i zabavu.

Mjesec i dalje tranzitira znak Raka, što nam donosi duboku osjetljivost i naglašenu emotivnost.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Raku svoje emocionalne probleme mogu lako odražavati na fizičkoj razini, posebno kao probleme s probavom, grudima ili kao poremećaj u radu želuca. Da bi vratila svoju energiju nakon stresnog razdoblja, osoba s Mjesecom u Raku mora se sakriti od vanjskog svijeta u svoj dom i biti samo s onima u koje ima najviše povjerenja i koji su joj najbliži.

Prazan hod Mjeseca imamo od 23:23 sata do subote, 16. rujna u 3:08 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com