NOVI TERMIN Zbog najave lošeg vremena odgođena “Crikvenica 4 Pets”

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođeno je održavanje manifestacije “Crikvenica 4 Pets”, koja se trebala održati 16. i 17. rujna.

Novi termin održavanja je 30. rujna i 1. listopada.

Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti, od sajma proizvoda i usluga za kućne ljubimce, karnevala kućnih ljubimaca i cooking showa u sklopu kojega će se pripremati slastice za kućne ljubimce pa do Bike & Vau maratona, vesele utrke pasa i vlasnika na biciklima.

“Crikvenica 4 Pets” nije samo zabavna, već i edukativna manifestacija, čiji je cilj potaknuti ljubav prema životinjama od malih nogu, ali i naučiti naše najmlađe da budu brižni, pažljivi i odgovorni. Zato će se u sklopu programa održati i nekoliko tematskih događanja namijenjenih djeci.

Kako postati dio premijernoga “Crikvenica 4 Pets”? Zainteresirani za sudjelovanje u sadržajima ove dinamične manifestacije (karneval ljubimaca i vlasnika, izložba ljubimaca i Bike & Vau maraton) mogu se prijaviti online, i to na sljedećem linku ili u Info centrima TZG Crikvenice, i to najkasnije jedan sat prije događanja.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Glavni sponzor:  HOP d.o.o.

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica.

...