PRIPREME ZA JESENSKE DUGE NOĆI Zgrabite knjige po tvorničkim cijenama

Od nedjelje, 17. do 27. rujna, zagrebačka Tvornica Kulture u Šubićevoj ulici domaćin je jedinstvenog jesenskog sajma knjiga.

Organizatori iz izdavačke kuće V.B.Z. (osim ponude svog izdavačkog programa po najnižim cijenama ikada) potrudili su se osigurati nastupe nekolicine najvećih hrvatskih izdavača: Znanje, Mozaik, Školska knjiga, Egmont, 24 sata, Naša djeca, Naklada Ljevak, Planetopija…, koji će izložiti više od 2000 naslova po niskim cijenama: od outlet ponude knjiga po 5 kuna, do popusta koji sežu i do 90 posto!

Svakako treba istaknuti i bogatu ponudu strane knjige, te izdanja jednog od najrenomiranijih svjetskih izdavača Taschen, a sve to također po akcijskim cijenama.

Jesen je stigla i prije no što smo joj se nadali. I dugo će potrajati. U potrazi smo za nečim toplim. Naša preporuka su – tople riječi. Dobre knjige.

A dobre knjige, za sve uzraste i literarne ukuse, od 17. do 27. 9. (otvoreno od 10 do 20 sati, petkom i subotom do 21 sat) “stanovat” će  u zagrebačkoj Tvornici Kulture (Šubićeva 2). I po rekordno niskim cijenama čekaju da ih “udomite”.

...