ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU, 16. RUJNA Konačno jasno i glasno recite ono što trebate reći

Evo nama Mjeseca u ponosnom i razigranom Lavu, što je savršeno za ovaj vikend jer ćemo biti velikodušni, druželjubivi i spremni za zabavu.

Lavovi, Strijelci i Ovnovi će se dobro provesti ovaj vikend.

Aspekt Merkura u konjunkciji s Marsom obilježit će ovu subotu. Merkur je sada direktan i ovaj put će dobiti sve informacije “na stol”. Merkur je putovao, provjeravao činjenice i sada je ovdje da ispriča Marsu sve što je otkrio.

Ovo je vrijeme motiviranog, energičnog rada. Komunikacija će biti izravna i jasna. Negativno što može donijeti ovaj aspekt, ako se pravilno ne usmjeri, je nervoza, razdražljivost i nestrpljivost.

Konačno recite ono što trebate reći jasno i glasno. Ova konjunkcija se događa u znaku Djevice što nam nudi sposobnost da vidimo potencijal situacije. Stavite karte na stol.

Ako ste rođeni oko 12. siječnja, 25. veljače, 11. travnja, 28. svibnja, 14. srpnja, 30. kolovoza, 15. listopada ili 29. studenog ova konfiguracija može posebno utjecati na vas.

Ovu subotu nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com