DAN ODMORA I ZA PLANETE Evo kakvu nedjelju prognoziraju astrolozi

Ova nedjelja će biti mirna po pitanju međusobnog kontakta planeta, kao i da su i one otišle na vikend. Dan je za uživanje.

Mjesec je i dalje u Lavu i radi ugodan aspekt sa Saturnom. Ovaj aspekt govori da smo spremni za kretanje naprijed, ali ne u žurbi. Nakon toga u večernjim satima Mjesec radi sekstil s Jupiterom što će nam donijeti osjećaj sreće, manje pogodnosti i posjete. Srca će nam biti otvorena, a osjećaj radosti i velikodušnosti osjećat ćemo kroz cijeli dan.

Tko ima natalni Mjesec u Lavu, u dubini duše zna da je on predodređen za nešto posebno i veliko. Ponosni su, velikodušni, kreativni i veseli. U velikom nastojanju da budu zamijećeni i poštovani, ne mogu podnijeti ostati u sjeni ili biti kritizirani. Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom životu, oni koji imaju natalno Mjesec u Lavu, mogu imati problema sa srcem, cirkulacijom ili općom razinom fizičke energije. Problemi s vidom također su tipični za osobe s Mjesecom u ovom znaku.

U nedjelju, Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com