NOVA KOLEKCIJA Baš nas zanima hoće li ELFS oduševiti modne kritičare i trendseterice

Modni dvojac ELFS najavljuje novu reviju u samostalnoj režiji.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji stoje iza ovog modnog brenda, 5. listopada, predstavit će žensku i mušku kolekciju za jesen/zimu 2017., u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 20 sati.

Wild Flower je naziv nove ženske i muške kolekcije. Za aktualnu sezonu osmislili su tridesetak kompletnih lookova koji se mogu nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama.

Haljine su i dalje najzastupljeniji komad odjeće no, ove će sezone biti predstavljeno i nekoliko zanimljivih kombinezona te ženska odijela što je novost u višegodišnjem radu ovih zagrebačkih dizajnera.

Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija salonki, sandala, gležnjača, tenisica te visokih čizama s potpisom dvojca ELFS, zimske parke te kaputi, bikerske kožne jakne. Muški dio kolekcije je malo suzdržaniji, ali svojim luksuzom i stilom nimalo ne odskače od glavnog dijela kolekcije koja je namijenjena ženama.

Fotografije za kampanju snimio je fotograf Danijel Galić, šminku potpisuje Iva Berišić, za frizuru je zaslužan Mario Vidaček iz salona Vida Hairdressing, a modeli Luna Valas i Katarina Matić članice su modne agencije Talia model.

Nastavlja se i hvalevrijedna suradnja s udrugom RTL pomaže djeci” koja je započela prošlog proljeća na njihovoj prvoj reviji održanoj u Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Tom su prilikom prikupljena sredstva za kupnju dijela novih knjiga za biblioteku Srednje strukovne škole kralja Zvonimira iz Knina, a kako bi djeci uljepšali nadolazeću zimu, revija dvojca ELFS ponovo će imati humanitarnu notu. Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kuna na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju te će imati jedinstvenu priliku  među prvima otkriti što su pripremili u novoj kolekciji.

ELSF se, inače, posebno raduje ponovnoj suradnji s časopisom Cosmopolitan. 

Baš nas zanima hoće li ELFS oduševiti modne kritičare i trendseterice. Nas zasad baš i nije ostavilo bosonoge.