ASTRO PROGNOZA ZA PONEDJELJAK, 18. RUJNA Ljubav, novac, internet, možda i koja video traka

S Mjesecom u znaku Djevice započet ćemo radno ovaj tjedan.

Težit ćemo biti praktični i bit ćemo skloni obraćanju pažnje na detalje. Ponedjeljak je dan za praktičnu organizaciju vremena. Ovo je idealno vrijeme za poboljšanje komunikacije na poslu i za samoorganizaciju.

Oni koji imaju natalno Mjesec u znaku Djevice imaju dobru memoriju i snalažljivi su. Često uspijevaju u područjima gdje je potrebno voditi računa o mnogim pojedinostima, jer mogu odrediti prioritete, sistematizirati i stavljati stvari u red.

Ovaj ponedjeljak još će obilježiti i aspekt između Venere u Lavu i Urana u Ovnu. Ovaj lijepi aspekt može donijeti pozitivno iznenađenje u ljubavi ili novcu. Uran je ovdje okidač, on je taj koji donosi promjene poput munje, a u ovom dobrom aspektu to će biti promjene u statusu veze, u ljubavnim odnosima, a sve to može biti još više naglašeno ako se odvija preko interneta. Također ne smijemo zaboraviti da Venera vlada i novcem, pa će se nekima smiješiti i neočekivana zarada, naročito ako im je posao vezan uz internet.

Prazan hod Mjeseca imamo od 18. rujna u 2:54 do 6:52 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com