ASTRO PROGNOZE ZA UTORAK, 19. RUJNA Ljubav sa smislom i svrhom

Kasno navečer, u utorak, 19. rujna, Venera će ući u znak Djevice i bit će tamo sve do 15. listopada.

U ovom znaku Venera je u padu i to je dosta nezgodan položaj za nju. Ovo će biti vrijeme kad izražavamo svoju ljubav kroz praktičnost i geste. Ljubav mora imati smisla i mora imati svrhu kad se Venera nalazi u znaku Djevice.

Sada će Venera biti poslušna i ozbiljna: ako imate u svojoj natalnoj karti Veneru u znaku Djevice, onda će ovo za vas biti vrijeme novih početaka na području odnosa ili na području vašeg života kojim vlada Venera.

Mjesec je i dalje u znaku Djevice i radi lijepi trigon s Plutonom što nam daje snagu i energiju da budemo poduzetni i uporni u našim ciljevima. Navečer će Mjesec raditi napeti aspekt sa Saturnom što će nam donijeti iscrpljenost i nedostatak samouvjerenosti.

Ovaj utorak Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com