[foto] MODA BUDUĆNOSTI Sara Lončarić jedina iz Hrvatske na Mercedes Benz Fashion Weeku

Od 13. do 15. listopada u Budimpešti će se po sedmi puta održati Mercedes Benz Fashion Week na kojem će kao jedina hrvatska predstavnica svoju kolekciju proljeće/ljeto 2018. predstaviti Zagrepčanka Sara Lončarić koja stoji iza brenda Blackpearl.

Tema ovogodišnjeg događanja je integracija tehnologije u modu te moda budućnosti koju već najavljuju popularni printevi te upotreba umjetne inteligencije, a najuspješniji međunarodni dizajner osvojit će i nagradu od 10 000 eura.

– Vjerujemo da je izvrsnost ključ našeg uspjeha, glavni je moto modnog brenda Blackpearl Sare Lončarić.

Od svog osnutka 2015. godine, Blackpearl je poznat po visokokvalitetnoj, sofisticiranoj modi koja interpretira klasične rezove na moderan način te korištenju najkvalitetnijih luksuznih materijala (uključujući najfinije vune, kože, krzna, svile i viskoze) za izradu odjevnih predmeta koji savršeno oblače žensko tijelo, pružajući mu sofisticiran i opušten izgled.

– Male serije, ljepota detalja na jednostavnom kroju, bezvremenska elegancija i trajna nosivost koja ne izlazi iz mode tzv. ‘french style’ najbolje opisuje modni izričaj brenda Blackpearl, izjavila je Sara povodom vijesti da je izabrana za Mercedes Benz Fashion Weeku u Budimpešti.

Detalje kolekcije s kojom će nastupiti zasad nije željela otkrivati, no istaknula je kako joj je inspiracija bila viktorijansko razdoblje te da je od materijala koristila pamuk, laganu viskozu te raskošan jaquard u pastelnim bojama.

Ovu perspektivnu dizajnericu koja u posljednje vrijeme kroči prema samom vrhu hrvatske mode, još bolje možete upoznati na njezinom blogu http://www.saraloncaric.com/interview-with-sara/, a više o Mercedes Benz Fashion Weeku u Budimpešti na:

...