PREPREKE, KRITIČNOST, PRILAGODBA Na party kod Djevice 20. rujna stiže i mladi Mjesec

U srijedu, 20. rujna imat ćemo još jedan u nizu mladi Mjesec, no kao i svaki, i ovaj je poseban na svoj način.

Ovaj mladi Mjesec dogodit će se u 7,30 sati na 27⁰ znaka Djevice čime se nastavljaju promjene koje su započele još za vrijeme pomrčine Sunca 21. kolovoza. Promjene koje slijede bit će nešto poput prilagodbe na putu k ostvarenju ciljeva koje smo u to vrijeme postavili.

Ovim događajem na nebu, u znaku Djevice se nalazi čak pet planeta: Sunce, Mjesec, Merkur, Mars i Venera. I sami već pretpostavljate da je to ogromna količina energije u ovom analitičnom i praktičnom znaku, a koja bi kod nas mogla probuditi potrebu da se više brinemo za svoje zdravlje i prehranu ili da započnemo s nekim oblikom tjelovježbe.

Ako vam je potrebna pomoć vezano za natalnu kuću i područje života koje će biti obilježeno mladim Mjesecom, pošaljite nam poruku i astrologinje Dunja Fućak i Sanja Vicić rado će vam pomoći i dati odgovor. Svoje podatke (datum, vrijeme i mjesto rođenja) može poslati na e-mail: info.astrologija@gmail.com
Pratite našu web stranicu Ceresa.hr i ubuduće i saznajte više o sebi uz pomoć astrologije.

Sada bismo mogli dobiti želju da svoj svakodnevni život ili posao uredimo do najsitnijih detalja. Mogli bismo biti izvrsno organizirani i spremni na ustupke, pomoć ili služenje. U svom nastojanju da sve oko nas postane savršeno potrebno je jedino da se suzdržimo od pretjerane kritičnosti, osobito prema voljenim osobama.

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca, na nebu se događa i jedan napeti aspekt između Sunca i Mjeseca s Kironom, zbog kojeg bi naši ciljevi sada mogli naići na određene prepreke. Od nas bi se moglo tražiti da promijenimo ili prilagodimo svoje metode vezane za njihovo ostvarenje.

Ove prepreke bi nas mogle suočiti s našom najdubljom i najbolnijom ranom.

Promjene koje se počnu događati suočit će nas s izvorom naše boli, a sve u cilju ostvarenja dugoročnih ciljeva koje smo postavili još za vrijeme pomrčine. Sada je vrlo bitno biti fleksibilan i prilagoditi se novim uvjetima, odnosno ne odupirati se promjenama i pokušati se uklopiti u novonastalu situaciju jer će jedino odlučan i dugotrajan napor donijeti rast i sreću koju želimo.

S obzirom da mladi Mjesec uvijek predstavlja kraj jednog ciklusa i početak novog 28-dnevnog ciklusa te da je najbolje vrijeme za promjene i novi početak tijekom prva dva tjedna, njih je tada najbolje i pokrenuti na području života koje opisuje natalna kuća u kojoj nam se događa ovaj mladi Mjesec. Ako odlučimo iskoristiti utjecaj ove snažne energije, rezultate svoga djelovanja mogli bismo imati prilike vidjeti već za punog Mjeseca 5. listopada.