VENERA U DJEVICI DO 15. LISTOPADA Astrolozi objašnjavaju što to ustvari znači

U noći s utorka, 19. rujna na srijedu 20. rujna, Venera je ušetala u znak suzdržane i nenametljive Djevice gdje će boraviti do 15. listopada.


Dok je boravila u znaku Lava, Venera je željela biti viđena na javnim mjestima ili u ekskluzivnim restoranima.

Voljela je skupe parfeme, zlatni nakit, blještavilo i zanos.

Ulaskom u znak Djevice Venera će postati nešto skromnija.

Veneri ovo nije najdraže mjesto jer je u znaku Djevice ona na mjestu svojega pada. Ne osjeća se Venera ovdje baš najbolje i zbog toga ne može izraziti svoje osobine na najbolji način. Teško je Veneri na mjestu gdje je Merkur dominantan pa razum uvijek učini svoje zbog čega ova Venera ne može povjerovati u ništa što ne vidi svojim očima ili ne dotakne svojim prstima.

U njoj svakako postoje ljubav, radost i sreća, ali joj često nedostaje povjerenja.

Bez obzira na um koji vlada ovom Venerom, ona je i dalje Venera – ona koja nas potiče na ljubav, zadovoljstvo i ljepotu, ali koja će u znaku Djevice svoju ljubav izražavati na nešto drukčiji način. Ova Venera se ne zanosi pretjerano, čvrsto je na zemlji zbog čega joj i ljubav treba imati smisao i svrhu. Najlakše ćete je zavesti ako se izražavate kroz praktičnost i sitne znakove pažnje.

Venera u Djevici teži savršenstvu u ljubavi i često smišlja način da se stvari u odnosu promijene na bolje. Kod nje je naglašena energija fleksibilnosti zbog čega se vrlo lako prilagodi okolnostima koje se mijenjaju.

U ljubavnoj vezi traži razumijevanje i uzajamno povjerenje jer smatra da je to jedina tajna uspješnosti ljubavne povezanosti između partnera. Ona je svojoj voljenoj osobi uvijek na usluzi i često joj je bitnija tuđa sreća od njene vlastite. Odan je i vjeran životni suputnik, no ponekad pretjeruje s kontrolom koju vrši nad svim situacijama u vezi pa to može izluđivati njenog partnera.

Dok Venera bude prolazila kroz znak Djevice kod nas bi se mogla javiti nešto veća potreba za analiziranjem stvari, ali isto tako i potreba da pomognemo drugim ljudima.

Više ćemo pažnje posvećivati svome zdravlju i prehrani, a moguće je da ćemo napokon i uživati u tjelovježbi.

Sada su mogući ljepši odnosi s radnim kolegama, dobivanje boljeg radnog mjesta i veće zarade. Osjećat ćemo se ugodno na svome radnom mjestu, kao i u svakodnevnom životu.

Venera u Djevici je energija koja predstavlja ljubav na poslu pa može dovesti do ljubavne veze s kolegom ili pak do susreta s nekim tko je vezan za naš posao, a tko bi nam vrlo lako mogao probuditi uspavane leptiriće u trbuhu.