ASTRO PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 21. RUJNA Neka cijeli ovaj svijet postane lijep

Kako nam se ovaj četvrtak, 21. rujna, Mjesec nalazi u znaku Vage, možemo očekivati povećanu društvenost i želju za međusobnim razumijevanjem.

Trenutno su partnerstva u fokusu. Dan je povoljan za druženje, proslave, poslovne sastanke, naročito oko podneva, i romantična druženja.

Svi projekti koji zahtijevaju značajan napor sada nisu poželjni. Radi utjecaja mladog Mjeseca vrijeme nije povoljno za osobe s niskim tlakom i one koji su skloni depresiji.

Trenutno smo što se tiče donošenja odluka skloni sumnji i oklijevanju.

U bilo kojem znaku je Mjesec, on danu daje određeni emocionalni naboj, a budući je Mjesec u znaku Vage, danas ćemo biti u raspoloženju “činiti sve, svih i svijet lijepima“. Pokažite ljubaznost, imajte osmijeh i pozitivnu riječ za svih koje susretnete.

Aspekt Merkura i Plutona u poslijepodnevnim satima imat će utjecaj na komunikaciju. Naglasak je na snažnim riječima i mislima. Možemo bolje razumjeti psihološke motive drugih, a naša komunikacija će postati hrabra i provokativnija tijekom ovog tranzita.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com