ASTRO PROGNOZA ZA PETAK, 22. RUJNA Sunce prelazi u znak Vage, jača potreba za skladom

U večernjim satima Sunce prelazi iz znake Djevice u Vagu.

U znaku Vage Sunce će boraviti sve do 23. listopada. Fokus je sada uspostavljanje ravnoteže i sklada kroz odnose s drugima i kroz umjetnost. Astrološka godina počela je 20. ožujka 2017. i sad smo na vrhuncu, na pola zodijaka i na pola puta kroz astrološku godinu.

Pravda, suradnja u zajednici, partnerstva i brakovi, javnost, veća društvenost narednih mjesec dana bit će prioritet u našim životima.

U našem osobnom, natalnom horoskopu, astrološka kuća koja zauzima znak Vage označava potrebu da se nešto uravnoteži i tu imamo naglašenu potrebu za skladom.

Najbolji dio dana je oko podneva kada će Mjesec raditi konjunkciju s Jupiterom i to je vrijeme povoljno za razgovore, pregovore i ugovore.

U večernjim satima, nakon praznog hoda, Mjesec će ući u znak Škorpiona. Neugodno je Mjesecu u Škorpionu jer je intenzitet i trajna unutarnja borba ovog znaka u suprotnosti s Mjesečevom idejom udobnog života. U narednih dva dana imat ćemo jake, snažne emocije. Najbolje će se osjećati Škorpioni, Rakovi i Ribe.

Tko ima u svojoj natalnoj karti Mjesec u Škorpionu, može biti težak roditelj. Takve osobe mogu ići iz jednog ekstrema u drugi. Podsvjesno je cilj postići potpunu kontrolu nad djetetovom dušom, kao rezultat toga, između roditelja i djeteta može se razviti vrlo bliska i intenzivna veza.

Navečer imamo prazan hod Mjeseca od 15:04 do 19:39 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com