NOVA SEZONA Deset godina s članovima obitelji Kardashian

Tijekom posljednjeg desetljeća, uspješnica TV kanala E! Keeping Up with the Kardashians od dokumentarne serije prerasla je u globalni fenomen.

Od rastanaka do sastanaka, vjenčanja, rođenja i svega što se događalo između, fanovi su „držali korak” s članovima obitelji.

U devedesetminutnom programu Keeping Up with the Kardashians 10 Year Anniversary Special, koji će biti emitiran 1. listopada u 20 sati, domaćin i izvršni producent serije Ryan Seacrest, razgovarat će s Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie da bi se podsjetili najznačajnijih trenutaka iz njihovih života. I ovaj specijal će se pozabaviti pitanjem kako je biti član obitelji koja trijumfe i teškoće proživljava pred kamerama.

– Od samog početka serije prije deset godina, gledatelji su imali priliku vidjeti kako se obitelj razvija, raste i postaje značajan dio današnje kulturne agende. Proslavljajući desetogodišnjicu emitiranja, izuzetno smo zahvalni fanovima, kaže Jeff Olde, izvršni potpredsjednik za Program i razvoj na kanalu E!.

Nakon mnogobrojnih događaja i naporne godine, serija Keeping Up with the Kardashians vraća se na male ekrane četrnaestom sezonom, 8. listopada u 20 sati. Od dvorišnog kampiranja i degustacije vina u Santa Barbari, do ekskluzivnog putovanja u Meksiko zbog rođendanskih ludorija, članovi obitelji su odlučni vratiti se svojim korijenima, ali ne bez nekih izazova na tom putu.

Kim razmišlja da se povuče iz centra zbivanja i posveti  obitelji nakon traumatičnog iskustva u Parizu.

U međuvremenu, veza između Khloe i Tristana se intenzivira, i Khloe je pod stresom jer mora uskladiti svoj život.

Kourtney je opterećena prihvaćanjem stvarnosti samohranog roditelja dok dijeli obveze oko djece sa Scottom.

Kendall se našla pod strahovitim pritiskom i bori se s osjećajem da je pod budnim okom javnosti, a tu je i ostatak obitelji koji je uvijek spreman za nepredviđene događaje.

Za produkciju serije Keeping Up with the Kardashians odgovorni su Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent u Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian također su izvršni producenti. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam-Chazan i Amanda Weinstein su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.