[foto] NOVI HRVATSKI BREND “LULL” Dekorativni kućanski tekstil od prirodnih materijala

Lull je novi, domaći brend kućanskog tekstila, osmišljen i proizveden u Hrvatskoj.

Brend Lull osmislila je Zrinka Kos, pokrenuvši ljetos istoimeni obrt. Zrinka ima bogato iskustvo u tekstilnoj industriji: 17 godina radila je u Tekstilpromet grupi većinom na raznim menadžerskim pozicijama, poslovno iskustvo stekla je kroz suradnju s domaćim i stranim kupcima i dobavljačima, na brojnim putovanjima i sajmovima, od Italije, Njemačke, Španjolske do Turske, Indije i drugih.

U želji za daljnjim osobnim i profesionalnim razvojem, temeljem bogatog poslovnog iskustva i velike ljubavi prema interijerima i kućanskim dekorativnim proizvodima, Zrinka se odlučila za nove izazove i pokretanje vlastite linije proizvoda. U Lull je unijela vrijednosti koje najviše cijeni: slobodu, individualnost, osobnost, vjeru, ljubav, zahvalnost te hrabrost i upornost.

  • Volim izazove. Volim pobjeđivati strahove, bilo da to znači osvajati planinske vrhove ili otvoriti obrt i uložiti u proizvodnju u Hrvatskoj iz koje mnogi žele pobjeći. Ovaj brend je moj san, ali doslovno, kaže Zrinka o motivima pokretanja domaćeg brenda kućanskog tekstila.

Lull je visoko na listi stvari zbog kojih ne želim jedan dan pogledati unatrag sa žaljenjem zašto se nisam odvažila napraviti nešto što me ispunjava.

Svi proizvodi napravljeni su od pomno biranih prirodnih materijala, a osmišljeni su i dizajnirani od strane hrvatskih stručnjakinja.

Lull zasad proizvodi dekorativni kućanski tekstil, od ukrasnih jastučića do posteljine. Asortiman je prilagođen onima kojima je važan vlastiti stil i izričaj.

  • Svaki trenutak u životu je jedinstven i neponovljiv. Trebamo mu posvetiti punu pažnju, ne osvrtati se previše natrag i ne živjeti u zamišljenoj boljoj budućnosti. Trenutke koje imam za sebe volim provesti u lijepom ambijentu, uz dobru glazbu, knjigu, kaže Zrinka o sebi.

Lull je zamišljen kao brend koji kupcima pomaže stvoriti opuštajući kutak za sebe i to po pristupačnim cijenama.

Svi proizvodi mogu se kupiti putem webshopa na adresi www.lull.hr. U izradi je i engleska verzija webshopa.

Dizajn potpisuje Ivana Zozoli Vargović, a autorica fotografija je Doris Fatur.

...