ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 24. RUJNA Svega manje, samo zbunjenosti više

Aspekt opozicije Marsa i Neptuna nam donosi manje ambicije, manje energije, manje inicijative i tijekom ovog dana možemo se osjećati zbunjenije no inače.

Planet Mars u astrologiji označava našu volju, energiju, strast dok planet Neptun označava konfuziju. Teško ćemo znati kamo idemo i što želimo pod ovim utjecajem.

I dalje se Mjesec nalazi u znaku Škorpiona, što može biti emocionalno teško vrijeme.

Seksualnost i senzualnost su u rastu, snažne emocije su naglašene, a diplomacije i taktike nedostaje.

Tajne i privatnost su povezane s Mjesecom u Škorpionu. Oni koji imaju natalno Mjesec u znaku Škorpiona imaju naglašenu intuiciju. Vjerojatno će ih privući istraživanje tajne života. Jak instinkt im omogućava da na vrlo suptilan način dobiju informacije o stvarima koje su skrivene od drugih.

Mjesec se nalazi u fazi rasta, pa je dobro od ovog tjedna započeti nove projekte i nove početke.

Mjesec će biti u praznom hodu od nedjelje, 24. rujna od 09:32 do ponedjeljka, 25. rujna u 6 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com