ASTRO PROGNOZA ZA PONEDJELJAK, 25. RUJNA Ja bih mogao da mogu

Aspekt Merkura u kvadratu sa Saturnom može nas usredotočiti na negativne mogućnosti prije nego što krenemo u realizaciju posla.

Negativno razmišljanje može nas pratiti tijekom jutra. Možda ćemo morati preispitati projekt ili ideju, a drugi ljudi prema nama mogu biti pretjerano kritični, neosjetljivi ili sarkastični.

Ovo je također izazovni aspekt koji stvara sukob između onog što mislimo da možemo i onog što su naše realne mogućnosti. Najviše će utjecati na osobe koje imaju u svom natalnom horoskopu planete ili kuteve oko 21. stupnja Blizanaca, Djevice, Ribe i Strijelca.

Mjesec će u ranim jutarnjim satima izaći iz praznog hoda i ući u znak Strijelca. U iduća dva dana neće nas previše zanimati detalji, umjesto toga bit ćemo usmjereni na široku sliku. Bit ćemo skloni pretjerivanju, avanturama, putovanju, ali i optimizmu.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com