ASTRO PROGNOZA ZA UTORAK, 26. RUJNA Želja za slobodom i putovanjem snažna je

Mjesec će u iduća dva dana tranzitirati znak Strijelca što će nam donijeti optimizam, velikodušnost i otvorenost. Ovo je dobro vrijeme za putovanja i učenje.

S Mjesecom u Strijelcu obično se osjećamo pozitivno. Naše misli su usmjerene na širenje filozofskih shvaćanja, želje da se bolje razumije naše mjesto u svijetu. Željet ćemo vidjeti kroz oči drugih kako bi postigli jasnoću i razumijevanje. Također, tražit ćemo avanture sa snažnom željom za slobodom, putovanjem.

Sada je vrijeme da se bude u pokretu, a ono što je dobro sada pokrenuti su putovanja, druženje, stvaranje novih prijatelja, oglašavanje, pokretanje izdavačkih projekata i visoko obrazovanje.

Studiranje ili putovanje nam mogu pomoći da nađemo više značenja i svrhe u našim životima.

Ovdje je jedini problem što ta želja može biti ograničena radi naših odgovornosti prema poslu, obitelji, plaćanju računa.

Gdje nam se nalazi Mjesec u natalnoj karti to je mjesto koje opisuje naše emocionalne i instinktivne energije. Mjesec nam otkriva one stvari koje instinktivno provodimo, kako ćemo emocionalno reagirati, kako dajemo i primamo emocije. Zato oni koji imaju natalni Mjesec u znaku Strijelca vjerojatno će biti optimistični i pozitivni u svojim stajalištima. Znak Strijelac je promjenjiv, pa ovaj Mjesec ima potrebu za različitosti i promjenama.

Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com