KAKVA MAMA, TAKAV SIN Predstavljamo brend Mamasita & Son

Ivka Armanda Todorović mama je koja je silno željela uskladiti svoje tunike s majicama svog sina Vita, pa je tako nastao brend Mamasita & Son. Tog je dana gledala sve te haljinice, košuljice i suknjice koje nose majke i kćeri i odlučila kad joj već drugi nisu ispunili želju, svoju želju ostvariti sama.

Nakon pretraživanja bespuća interneta u potrazi za savršenim parom majica za sebe i svog sina, nastale su tunike i “hoodice”, prvo samo kao ideja, a onda i u opipljivoj varijanti. Sada mame koje imaju sinove mogu uživati u onome što neki zovu usklađenim modnim odabirom, a drugi matching outfitom.

Majice su proizvedene u Hrvatskoj, lako se održavaju, udobne su, te izrađene od pamuka. Mame biraju između dvije boje, sive i crne, a duge i široke majice koje se mogu nositi i kao tunike ili haljinice dostupne su u veličinama S/M, L/XL i XXL. Za dječake na raspolaganju su sivi ili crni bodyji veličine od 6 do 9 i od 9 do 12 mjeseci, dok se “hoodice” rade u veličini od 12 do 18, 18 do 24 mjeseca i 2 do 3 godine.

Zajednički su im natpisi s kojima će se poistovjetiti skoro svaka mama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.